top of page

STRÖÖ Arkitektbyrå AB grundades våren 2022 av Gustav Lundström för att kombinera små och mellanstora arkitekturprojekt med ett experimenterande lab för produktutveckling och en konstnärlig verksamhet.

STRÖÖ utför främst uppdrag i östra Mellansverige runt Stockholm och Norrköping och har som huvudsaklig inriktning nyproduktion, renovering, bygglov och bygghandlingsprojektering för privata villor. STRÖÖ levererar även med nyritade torp och stugor, attefallshus och friggebodar, utför marklov och ritar flerbostadshus, interiörer, platsbyggd inredning, kontorslokaler och andra kommersiella fastigheter. STRÖÖ erbjuder även projekterings- och projektledning för privatkunder och företag.

STRÖÖ levererar en arkitektur med långsiktigt värde som ger god ekonomi i projekt. Gestaltningen utgår från en stilren enkelhet med kontemplativa miljöer och hög funktionalitet. Naturliga materialval spelar en framstående roll för att skapa sunda hälsosamma livsmiljöer med lång livslängd.

Människan står i centrum. Processen på STRÖÖ är alltid lyssnande och resultatet är ett nära samarbete mellan kund och arkitekt.

Gustav är utbildad arkitekt från KTH och Newcastle Unversity med flerårig arbetslivserfarenhet från större arkitektföretag innan starten av STRÖÖ.

bottom of page